Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL cere audierea lui Oprea la Comisia de Apărare

București: PNL cere audierea lui Oprea la Comisia de Apărare

DISTRIBUIȚI

 Ovidiu Raețchi140718 – 23102015 În cazul poliţistului mort care făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea există senzaţia că se încearcă o muşamalizare. Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, membru în Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, consideră că s-ar impune audierea ministrului de Interne în comisia parlamentară.

”Senzaţia mea şi senzaţia majorităţii din societatea civilă este că e o muşamalizare. Să nu ai o reacţie, să se creeze constant senzaţia că omul ăla era în cu totul altă misiune decât era, doar pentru a menaja imaginea unui politician, care înţeleg că folosind constant acest drept limitat de serviciu, a mai implicat poliţişti români în accidente, care tot aşa au fost ascunse opiniei publice, dă senzaţia de muşamalizare”, a spus Raețchi la RFI.

În opinia deputatului PNL, Comisia pentru Apărare are posibilitatea, cu simpla observaţie că trebuie să şi voteze colegii pentru asta, deci trebuie să ai o majoritate pentru a adopta astfel de decizii, ceea ce nu sunt convins că se va întâmpla, pentru că există acolo o majoritate solidă PSD-UNPR, deci are posibilitatea să-l cheme pe domnul Oprea, pentru a da explicaţii şi să cheme mai ales colegii din Ministerul de Interne, care gestionează acest sistem, care oferă demnitarilor astfel de coloane de însoţire şi care ar trebui să explice din punctul meu de vedere care sunt criteriile de urgenţă şi de necesitate imediată pentru a oferi astfel de coloane. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.