Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Premierul, citat la Curtea Supremă

București: Premierul, citat la Curtea Supremă

DISTRIBUIȚI

 ponta140662 – 21102015 Premierul Victor Ponta a fost citat la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru data de 6 noiembrie, în dosarul Turceni – Rovinari, alături de celelalte persoane implicate. Instanța urmează să examineze toate excepțiile depuse de părțile implicate, iar apoi vor decide dacă încep judecarea pe fond a dosarului.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție l-au trimis în judecată luna trecută pe Victor Ponta, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spălarea banilor. Alături de el va fi judecat Dan Șova, acuzat de trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani.

În stare de libertate mai sunt judecați Laurențiu Ciurel, la data faptelor având calitatea de director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (C.E.R), în sarcina căruia s-au reținut trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (C.E.T), în sarcina căruia s-au reținut cinci infracțiuni de abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată, Laurențiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni (C.E.T), în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.