Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD și-a ales noua conducere: aceeași Mărie, aceeași pălărie

București: PSD și-a ales noua conducere: aceeași Mărie, aceeași pălărie

DISTRIBUIȚI

 congres_psd140567 – 19102015  – Noua conducere a PSD a fost aleasă duminică, în cadrul Congresului desfășurat la București. Cei 4.000 de delegați prezenți la Sala Palatului au validat alegerea lui Liviu Dragnea, ales prin votul din partid, de săptămâna trecută. Numărul doi în partid va fi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ales preşedinte executiv al partidului, în detrimentul fostului ministru Constantin Niță, care, de asemenea, a candidat pentru această funcție. Din cei 14 vicepreşedinţi, patru sunt femei, pentru care au fost rezervate special locuri.  Este vorba despre Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu, Ecaterina Andronescu și Doina Pană.

Ceilalți vicepreședinți sunt Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ionuț Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, Mihai Tudose, Ștefan Viorel, Gheorghe Șimon, Gabriel Vlase și Mihai Chirică.

Deși a candidat pentru o funcție de vicepreședinte, Mihai Sturzu, președintele organizației de tineret a PSD, nu a reușit să obțină funcția, ceea ce a determinat o reație de protest împotriva modului în care s-au desfășurat alegerile din partid. – PROMPT MEDIA

foto:dcnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.