Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: RADET începe să dea căldură. La apă caldă stă prost în...

București: RADET începe să dea căldură. La apă caldă stă prost în continuare

DISTRIBUIȚI

 140420  – 12102015  – RADET Bucureşti anunţă că în data de 12 octombrie 2015 încep probele la cald necesare pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2015 – 2016. În acest sens, clienţii RADET trebuie să deschidă vanele montate pe circuitul de încălzire din subsolul blocurilor, precum şi a robineţilor montaţi pe calorifere pentru a se realiza o încărcare şi o aerisire corectă a instalaţiei de încălzire.

Ulterior efectuării probelor la cald, începând cu data de 13 octombrie 2015, se poate trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Decizia furnizării agentului termic pentru încălzire se va face cu respectarea prevederilor articolului 117 din H.G. 425/1994, potrivit cărora ”începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00-6.00”.

 Lipsa încălzirii la unele blocuri, sau scări de bloc, poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol urmare a solicitărilor venite de la locatari.

 RADET Bucureşti face eforturi susţinute în această perioadă pentru ca bucureştenii să beneficieze în sezonul de încălzire 2015 – 2016 de apă caldă şi căldură.

În sezonul precedent au existat numeroase situații în care RADET furniza căldură deși temperatura aerului de afară depășea 20 de grade Celsius. În ultimele luni, RADET, fără a da explicații plauzibile sau dând vina exclusiv pe instalațiile din apartamente, furnizează apă caldă la temperaturi mult sub limita normalului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.