Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Șapte persoane reținute în urma perchizițiilor la escroci

București: Șapte persoane reținute în urma perchizițiilor la escroci

DISTRIBUIȚI

 140554 – 16102015  – Telefoane mobile, o cartelă telefonică, înscrisuri doveditoare ale unor operațiuni financiare și diverse sume de bani au fost ridicate de polițiști, în urma celor 13 percheziții efectuate ieri în municipiul București și în județele Ilfov și Vâlcea, precum și într-un penitenciar, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în înșelăciuni prin metoda accidentul.  Șapte persoane au fost reținute.

La 15 octombrie a.c., polițiștii au efectuat 13 percheziții, în municipiul București și în județele Ilfov și Vâlcea, precum și într-un penitenciar, pentru probarea activității infracționale ale unor persoane bănuite de înșelăciune prin metoda accidentul. La activități au participat și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Argeș și Vâlcea, precum și cei din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat telefoane mobile, o cartelă telefonică, înscrisuri doveditoare ale unor operațiuni financiare și diverse sume de bani.

Șase persoane încarcerate au fost transferate pentru cercetări în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, alte două persoane urmând să fie transferate, în aceeași cauză. În urma administrării probatoriului, față de șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 de ani și 37 de ani, precum și față de o femeie de 52 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Dintre persoanele față de care a fost dispusă reținerea, cinci se aflau în executarea unei pedepse cu închisoarea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.