Acasă Economie Pasajul de la Domnești va fi proiectat și realizat de Straco Grup

Pasajul de la Domnești va fi proiectat și realizat de Straco Grup

DISTRIBUIȚI

Pasajul de la Domnești140839 – 30102015  –  Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A. – S.C. Specialist Consulting S.R.L. a câștigat licitația deschisă organizată de CNADNR pentru proiectarea și execuția Pasajului Suprateran pe DJ602 Centura București – Domnești, anunță Compania.

”În data de 30.10.2015 a fost comunicat ofertanților rezultatul procedurii de achiziție publică, câștigătorul fiind Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. — S.C. Comnord S.A. — S.C. Specialist Consulting S.R.L.”, se precizează în comunicat.

Oferta câștigătoare este de  91,55 milioane de lei, care include și procentul de diverse și neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8,12 milioane de lei.

Durata contractului este 51 de luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcție și 24 luni perioada de notificare a defectelor.

În prezent, procedura de achiziție publică se află în perioada de depunere a unor posibile contestații împotriva rezultatului procedurii, menționează CNADNR.

”Precizăm că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul general de dezvoltarea periurbană a Capitalei degrevându-se astfel străzile din interiorul municipiului. Prin realizarea unui pasaj denivelat la intersecția dintre DJ 602, respectiv strada Prelungirea Ghencea și Centura rutieră a municipiului București, respectiv linia CF se va mari capacitatea de trafic și siguranța circulației. Pasajul va avea o lungime de 257,49 m”, se mai arată în comunicat. –  PROMPT MEDIA

foto:antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.