Acasă Centru Brasov Brașov: Altă explozie cu victime

Brașov: Altă explozie cu victime

DISTRIBUIȚI

eplozie140967 – 06112015  – Şase persoane au fost rănite în urma exploziei urmată de un incendiu care s-a produs, joi seara, la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov. Unul dintre răniţi a murit vineri dimineaţa la spital, iar alţi doi sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă, potrivit RTV.

Prefectul Mihai Mohaci a confirmat, vineri dimineaţa, că una dintre victime a decedat. Este vorba despre bărbatul care căzut în interiorul buncărului de la 15 metri și a fost prins sub un planșeu.

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc joi seara la o fabrică de pâine din Brașov. Prefectul Mihai Mohaci a declarat că cinci persoane rănite, în stare conștientă, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat că explozia s-ar fi produs din cauza acumulării de pulbere de făină și a ventilației necorespunzătoare din fabrică. Momentul exploziei a fost surprins de camerele de luat vederi ale televiziunilor care transmiteau o partidă de fotbal de pe Stadionul Tineretului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.