Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: 150 de studenți și elevi țin locul aleșilor neamului

București: 150 de studenți și elevi țin locul aleșilor neamului

DISTRIBUIȚI

 Nicu Neamţu,141259 – 20112015 – Nicu Neamţu, președintele Partidului Republican, s-a întâlnit cu studenţii şi elevii care simulează activitatea Parlamentului României: ”Noiembrie 2016 este momentul generaţiei voastre, anul în care sunteţi meniţi să treceţi la conducerea ţării”.

Preşedintele Partidului Republican din România, Nicu Neamţu, a fost invitat, vineri, de organizatorii simulării Parlamentului – simPRO, să se întâlnească şi să discute cu tinerii participanţi în proiect despre viitorul politic al României.

”Anul trecut, în luna noiembrie, generaţia voastră a stricat toate calculele politice şi toate cercetările sociologice şi a pus un preşedinte. Anul acesta, nemulţumiţi din nou de clasa politică – despre care observăm că refuză cu vehemență să se reformeze, aţi schimbat și un guvern. Am convingerea că noiembrie 2016 este momentul generaţiei voastre, anul in care sunteti meniti să treceţi la cârma acestei ţări. Şi nu sunt deloc cuvinte mari, este de fapt realitatea”, le-a spus Nicu Neamţu studenţilor prezenţi la ceremonia de deschidere.

Simularea Parlamentului României (simPRO) are loc în perioada 20 – 22 noiembrie, unde 150 de studenţi şi elevi din toată ţara vor învăţa despre mecanismele funcţionării democratice ale statului român. ”În viaţă sunt importante valorile pe care le avem, compromisul politic nu se referă niciodată la a renunţa la valori, la principii. Fiţi integri, acesta este primul lucru de care să ţineţi cont, indiferent dacă alegeţi o carieră politică sau nu. Păstraţi în minte valorile pe care le-aţi învăţat de la părinţii voştri, valorile pe care le învăţaţi la şcoală de la profesorii voştri şi nu vă abateţi de la drumul vostru, pentru că niciun compromis nu este mai important decât integritatea”, i-a sfătuit liderul Partidului Republican pe tinerii prezenţi.

Neamţu a fost singurul preşedinte de partid aflat la eveniment. La deschiderea evenimentului au mai fost invitaţi Ludovic Orban, prim-vicepreședinte al PNL, Ecaterina Andronescu, senator PSD, și Valeriu Steriu vicelider al grupului UNPR). – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.