Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Caravana ASE

București: Caravana ASE

DISTRIBUIȚI

 ASE –  Academia de Studii Economice din București va derula, în perioada 16 noiembrie – 3 decembrie, cea de-a patra ediție a „Caravanei ASE” – campanie de popularizare a ofertei sale educaționale în licee și colegii din țară în vederea admiterii la studii universitare de licență în 2016.

Potrivit site-ului instituției de învățământ superior, echipele caravanei formate din reprezentanți ai facultăților – cadre didactice și studenți – se vor deplasa în 15 județe din țară și vor avea întâlniri cu elevi și profesori din 39 de licee și colegii, pentru a-i informa despre oportunitatea și modalitatea de a deveni studenții acestei universități.

Astfel caravana va fi prezentă în cele mai bune licee și colegii din orașele Alexandria, Brăila, Buzău, Călărași, Câmpina, Câmpulung, Focșani, Galați, Găiești, Moreni, Pitești, Ploiești, Pucioasa, Roșiori de Vede, Slobozia, Sinaia, Slatina, Târgoviște, Tecuci.

Campania de informare în licee și colegii face parte din Protocolul de colaborare pe care ASE îl are cu acestea, transmite agerpres.ro  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.