Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Din nou prieteni?

București: Din nou prieteni?

DISTRIBUIȚI

 dragnea_oprea141226 – 19112015 – O întâlnire a reprezentanților PSD – UNPR – ALDE la nivel parlamentar ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, pentru ”limpezirea” situației politice actuale, au declarat surse social-democrate pentru stiripesurse.ro. ”Trebuie să limpezim lucrurile. E nevoie de o întâlnire cu UNPR și așteptăm să se întoarcă și Tăriceanu în țară să discutăm”. Cele mai mari șanse le are o întâlnire la nivel parlamentar, unde trebuie stabilit daca mai exista vechea majoritate.

Exista in acest moment vointa politica pentru continuarea colaborarii in Parlament dintre cele trei partide, insa problemele au aparut de la varf. Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier sustinut de PSD, UNPR si ALDE, cele trei partide nu au avut o pozitie comuna la consultarile de la Cotroceni. UNPR si ALDE au reclamat la nivel neoficial faptul ca nu au fost cautate de PSD si ca Liviu Dragnea a preferat sa nu-si mai consulte vechii aliati si sa impuna varianta PSD ca fiind nenegociabila.

Liderii parlamentari spun ca este nevoie si de o discuție la nivel de lideri centrali. De la demisia lui Victor Ponta nu a mai existat nicio ședință a Coaliției PSD – UNPR – ALDE. – PROMPT MEDIA

foto:dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.