Acasă Economie București: Ministerul Fondurilor Europene amână primirea unor propuneri de proiecte

București: Ministerul Fondurilor Europene amână primirea unor propuneri de proiecte

DISTRIBUIȚI

Ministerul Fondurilor Europene – Direcția Generală Programe Capital Uman anunță amânarea deschiderii sistemului informatic MySMIS2014 pentru cererile de propuneri de proiecte nr. 2- Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360°) în comunitățile marginalizate rome și nr. 3/2015 – Sprijin pregătitor pentru animarea comunității din cadrul orașelor cu populație peste 20.000 de locuitori, Etapa I –  Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală (SDL) și pentru înființare GAL nou/ adaptare GAL deja înființat la cerințele DLRC pentru perioada de programare 2014-2020, aferente Programului Operațional Capital Uman (POCU).

Decizia vine ca urmare a identificării unor elemente care necesită îmbunătățiri și simplificare în operaționalizarea sistemului informatic MySMIS2014, elemente sesizate în urma testării finale a acestuia.

Ministerul Fondurilor Europene va informa în cel mai scurt timp potențialii beneficiari ai acestor cereri de proiecte cu privire la calendarul revizuit al perioadei de depunere a cererilor de finanțare aferente.

Eventualele sugestii de simplificare a acestor documente sau proceduri pot fi transmise până la data 2 decembrie 2015 la adresa de mail consultare.pocu@fonduri-ue.ro.

Prin intermediul sistemului MySMIS2014, Ministerul Fondurilor Europene urma să primească, în perioada 25 noiembrie 2015 – 25 ianuarie 2016, propuneri de proiecte care să vizeze ”Dezvoltarea Locală Integrată (360°) în comunitățile marginalizate rome”, iar în perioada 26 noiembrie – 30 decembrie 2015 propuneri de proiecte pentru ”Sprijin pregătitor pentru animarea comunității din cadrul orașelor cu populație peste 20.000 de locuitori”.

Ministerul Fondurilor Europene este coordonatorul Instrumentelor Structurale 2007-2013 și al fondurilor europene structurale și de investiții 2014-2020 în România, îndeplinind și rolul de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. – PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

  1. Abia asteaptă să se laude țiganii cu valoarea lor pe partea fondurilor structurale europene, că le-au luat sau că sunt beneficiari pe drept ori not. Dar cert este că la fel ca si arabii ori alte naționalități musulmane străine beneficiează de partea bună a acestora si scriu cu stupoare asta iar nu partea comunistoidă. Segregare dar nu pentru oricine, cam asta se vrea. Cu ce drept toți prostii care abia de scriu să scrie pe drept dar cu relații beneficiază iar alții îsi tocesc ficații. Norocul sa culcat în drum ce mai.. stia că o să vină o căruță cu unul beat pe arătură, care va da peste minte mhh no.. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.