Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ninsori în 27 de județe

București: Ninsori în 27 de județe

DISTRIBUIȚI

 ninsori141340 – 25112015 – Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o nouă atenționare Cod Galben de precipitații sub formă de ploi, lapoviță și ninsori, dar și de intensificări ale vântului, valabilă în 27 de județe, timp de 24 de ore, începând de joi, 26 noiembrie.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 26 noiembrie, ora 6.00 – 27 noiembrie, ora 9.00, precipitațiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor și se vor intensifica.

Județele vizate de atenționarea Cod Galben sunt Maramureș, Bistrița Năsăud, Suceava, Botoșani, Harghita, Neamț, Iași, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Alba, Bihor, Cluj și Sălaj.

Local, în Moldova și Transilvania și pe arii extinse în zona montană, vor fi mai ales ninsori și lapoviță, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali.

În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, iar cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 35 l/mp. Totodată, în aceste regiuni, dar și la munte, vântul va avea intensificări temporare, pe arii restrânse depășind la rafală 50 – 55 km/h. Precipitațiile vor continua și în zilele care urmează și vor fi intervale în care ele vor fi abundente. . PROMPT MEDIA

foto:observatorulph.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.