Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Partidul Republican din România îl acuză pe șeful statului că sfidează...

București: Partidul Republican din România îl acuză pe șeful statului că sfidează drepturile românilor

DISTRIBUIȚI

 Partidul Republican141065 – 11112015  –  Partidul Republican din România (PR) critică desemnarea lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru, acuzând lipsa de transparenţă decizională la consultările cu partidele şi societatea civilă. ”Preşedintele Iohannis ne arată că n-are nimic de-a face cu transparenţa şi democraţia. Numele lui Cioloş a fost vehiculat ca prim-ministru încă de la jumătatea lunii octombrie, când nu existau proteste. Evident, domnul Iohannis ştia foarte bine ce iese din aceste consultări, ele fiind un simulacru, departe de ceea ce vocea străzii a cerut. Nimeni din Piaţa Universităţii n-a ieşit pentru Dacian Cioloş, ei dorind o nouă clasă politică, oameni politici competenţi şi integri”, declară preşedintele Partidului Republican, Nicu Neamţu.

Totodată, Partidul Republican din România consideră că preşedintele Klaus Iohannis sfidează drepturile românilor care au ieşit în stradă de a participa şi de a afla ce se vorbeşte în spatele uşilor închise.

”La Palatul Cotroceni s-a orchestrat un spectacol democratic, un simulacru al unor negocieri deja ştiute. Preşedintele a venit cu liste, a invitat societatea civilă la dezbatere, a certat politicienii, dar toate aceste lucruri cu uşa închisă. Evident, noi nu ştim cu ce liste s-a dus Klaus Iohannis la liderii partidelor politice, ce a discutat cu societatea civilă şi mai ales cum a discutat cu politicienii. Poate dacă am cunoaşte aceste lucruri, preşedintele s-ar fi dat de gol de faptul că luase o decizie de ceva vreme”, consideră Neamţu.

Partidul Republican din România a luat ființă la 5 ianuarie 2015. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.