Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Plângere penală împotriva lui Onțanu

București: Plângere penală împotriva lui Onțanu

DISTRIBUIȚI

Dan Cristian Popescu141037 – 10112015  –  Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a cerut în urmă cu două zile primarului Sectorului 2 închiderea temporară a tuturor unităţilor de învăţământ care funcţionează fără aviz de prevenire şi stingere a incendiilor (P.S.I.), până la remedierea situaţiei, precum şi demiterea directorului incompetent de la Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2.

De asemenea, la 10 noiembrie, parlamentarul a depus o plângere la Parchetul General împotriva primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi a directorului executiv al Direcţiei Generale pentru Administraţia Patrimoniului Imobiliar Sector 2, Mihail Geangu, pentru neîndeplinirea obligaţiilor de serviciu şi punerea în pericol a copiilor şi profesorilor care îşi desfăşoară activitatea în şcolile fără condiţii de siguranţă.

”Se vorbeşte de foarte mult timp în societatea noastră despre lipsa legilor sau calitatea lor îndoielnică. S-a demonstrat săptămâna aceasta că ele există şi că dacă ar fi aplicate corespunzător s-ar putea salva vieţi în cazul unor accidente. La fel cum am procedat şi în alte situaţii, şi acum, folosesc toate pârghiile de care dispun, ca deputat, ‎pentru ca administraţia incompetentă, coruptă şi abuzivă a Sectorului 2 să fie obligată să-şi îndeplinească atribuţiile corect şi să răspundă pentru greşelile comise. În acest moment, o parte din unităţile şcolare din sector funcţionează în afara legii”, atenționează Popescu, aspirant la fotoliul de primar din partea liberalilor.

”Mai mult, nu vorbim de lipsa unui aviz oarecare sau de un bec ars, vorbim de punerea în pericol a mii de elevi şi profesori! Aştept o reacţie rapidă din partea Primăriei Sectorului 2, precum şi din partea organelor abilitate să investigheze această situaţie deosebit de gravă”. –  PROMPT MEDIA

foto:ancheteonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.