Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Primăria Capitalei, ca de obicei, nu știe nimic

București: Primăria Capitalei, ca de obicei, nu știe nimic

DISTRIBUIȚI

club 140863 – 02112015  –  În urma incidentului din Clubul Colectiv, localurile din Bucureşti au început să fie controlate de autorităţi, a declarat primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel Marin.

Acesta a spus că Primăria Capitalei nu deţine o centralizare a cluburilor din Bucureşti, precizând că în legislaţie acestea sunt denumite societăţi comerciale şi pot avea înregistrate domenii variate, care să le permită chiar şi organizarea unor petreceri, arată Mediafax.

Întrebat dacă există o statistică privind cluburile care funcţionează în clădiri istorice, primarul Ştefănel Marin a spus că Municipalitatea nu primeşte centralizări de la primăriile de sector.

Primarul interimar al Capitalei a făcut aceste declaraţii la finalul Comandamentului de iarnă, refuzând să facă precizări suplimentare cu privire la verificările făcute până în prezent în cluburile din Bucureşti. Ştefănel Marin a subliniat că va răspunde doar întrebărilor legate de pregătirile dispuse de autorităţile locale pentru perioada de iarnă. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.