Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Scade, dar crește

București: Scade, dar crește

DISTRIBUIȚI

Niculae Havrileţ141358 – 26112015 – Tarifele de distribuție a energiei electrice vor scădea cu 8 – 10% de la începutul anului, iar reducerea prețului la curent electric va fi de 5 – 6% pentru populație, de la 1 ianuarie 2016, a declarat, joi, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileț, cu prilejul celei de-a 25-a ediție a Conferințelor Focus Energetic.

La gaze naturale, reducerea prețului de producție va fi de 10% de la 1 iulie 2016 dar se va resimți pentru consumatorii industriali, respectiv de 5 – 6%, iar la nivelul consumatorului casnic calendarul de liberalizare a prețului va aduce o nouă majorare, de 6 lei pe MWh.

De asemenea, vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Emil Calotă, a afirmat că se așteaptă o reducere a prețurilor individuale pentru cei 38 de producători de energie termică și că scăderea va fi în medie cu 4%, la care se vor aplica tarifele de transport și distribuție precum și elementele de subvenționare pe care fiecare consiliu municipal le stabilește prin hotărâre fiind determinat astfel prețul final de facturare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.