Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Tâlhari prinși de polițiștii din Pantelimon

Ilfov: Tâlhari prinși de polițiștii din Pantelimon

DISTRIBUIȚI

 140860 – 02112015  –  În urma unor percheziții domiciliare și a activităților investigative desfășurate, polițiștii din Pantelimon au reținut trei persoane, care au tâlhărit un bărbat. Pe numele acestora, magistrații au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii din Pantelimon au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., ar fi fost deposedat de suma de 3.000 de lire sterline și de telefonul mobil. Conform sesizării, bărbatul ar fi plecat din județul Ialomița, localitatea Perieți, cu un autoturism, condus de un individ necunoscut. Acesta s-a oferit să îl transporte contra cost, în București, iar în autovehicul s-ar mai fi aflat și alți doi bărbați. Pe drum, cei trei l-au deposedat prin violență de suma de 3.000 de lire și de telefonul mobil, după care, l-au obligat să coboare, pe Drumul Național Centura Bucureștiului, pe raza localității Pantelimon. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei trei bărbați, toți din județul Ialomița.

În ziua de 28 octombrie a.c., în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Cornetu, polițiștii din Pantelimon au efectuat 6 percheziții și au pus în aplicare 3 mandate de aducere, emise pe numele acestora.

În urma probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți, iar la data de 29 octombrie a.c., au fost prezentați magistraților, care au emis pe numele lor, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.