Acasă Uncategorized Israel: Israelul le va retrage cetățenia celor care se alătură teroriștilor

Israel: Israelul le va retrage cetățenia celor care se alătură teroriștilor

DISTRIBUIȚI

 Benjamin Netanyahu141292 – 23112015 –  Israelul pregăteşte măsuri juridice care să permită revocarea cetăţeniei persoanelor care se alatură jihadiştilor organizaţiei Statul Islamic. De asemenea cei care trec frontierele în acest scop nu vor putea reveni în ţară. Revocarea cetăţeniei persoanelor care se alătură organizaţiei teroriste Statul Islamic este pe ordinea de zi a gruvernului de la Ierusalim.

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că orice persoană care se alătură acestei organizaţii îşi va pierde cetăţenia israeliană. El a mai spus că săptămâna trecută au fost depuse acte de acuzare şi a cerut procurorului general să avanseze măsurile necesare pentru revocarea cetăţeniei.

”Oricine se asociază cu Daesh nu va mai fi cetăţean israelian şi dacă trece frontierele statului în acest scop nu va putea reveni. Este cea mai clară lecţie din toată scena internaţională”.

Dezbateri pentru revocarea cetăţeniei au început înultimele luni în Australia, Marea Britanie şi Statele Unite. Ministerul israelian al Justiţiei a cerut o fundamentare juridică specifică. Mai mulţi cetăţeni arabi israelieni s-au alăturat organizaţiei Statul Islamic. – sursa: romania-actualitati.ro –  PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.