Acasă Externe Statul Islamic amenință toate țările

Statul Islamic amenință toate țările

DISTRIBUIȚI

 Statul Islamic amenință141154 – 16112015 –  Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a avertizat într-o nouă înregistrare video difuzată luni că toate țările care participă la loviturile aeriene din Siria împotriva sa vor avea aceeași soartă ca Franța și a amenințat că va ataca Washingtonul, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

”Le spunem statelor care iau parte la campania cruciată că, atunci când o vrea Dumnezeu, așa cum am lovit Franța, în centrul său, Parisul, jurăm că vom lovi America în centrul său, Washington”, a afirmat un bărbat în înregistrarea video. Pentru moment nu s-a putut verifica autenticitatea înregistrării video.

În Franța a fost instituită starea de urgență după atentatele comise vineri noaptea în șase locuri diferite din Paris și soldate cu 129 de morți și cel puțin 350 de răniți, dintre care 99 în stare foarte gravă, potrivit celui mai recent bilanț. Până în prezent autoritățile franceze au identificat 103 dintre persoanele decedate în aceste atentate. –  PROMPT MEDIA

foto:noi.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.