Acasă Centru Brasov Brașov: Un nou dosar cu retrocedări ilegale. Percheziții în București și Ilfov

Brașov: Un nou dosar cu retrocedări ilegale. Percheziții în București și Ilfov

DISTRIBUIȚI

Remus Truică141546 – 09122015 – Procurorii brașoveni au coordonat astăzi (9 decembrie 2015 – n.r.) mai multe percheziții la adrese din Bucureşti şi Ilfov (sedii de firmă și locuințe) într-un dosar care vizează retrocedări ilegale are ar fi avut loc în perioada 2006 – 2015. Potrivit televiziunilor de știri, printre cei vizați de ancheta DNA Brașov se află și Prinţul Paul.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea SRI și Jandarmeriei.

Remus Truică, fost șef de cabinet al fostului premier Adrian Năstase, a mai fost audiat de procurori în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD, după ce DIICOT şi-a declinat competenţa către DNA. Iniţial, Remus Truică a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu şi complicitate la spălare de bani.

De asemenea, Truică a fost pus sub control judiciar, iar pe averea sa (conturi bancare, terenuri şi imobile, inclusiv casa din Snagov) a fost instituit sechestru asigurător până la concurenţa sumei de 35 milioane euro.

În acelaşi dosar, și fosta soţie a lui Truică, Irina, este urmărită penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune şi spălare de bani. ). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.