Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Zece indivizi din clanul Duduianu, reținuți

Ilfov: Zece indivizi din clanul Duduianu, reținuți

DISTRIBUIȚI

duduianu_49371000 –  Zece persoane au fost reținute luni seara în urma percheziţilor domiciliare efectuate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi din autovehicule și tâlhării. Cei zece fac parte din clanul Duduianu.

După cum se știe, luni dimineața, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au efectuat percheziții domiciliare pentru probarea și stabilirea întregii activități infracționale a 10 persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din autovehicule și tâlhării. Reamintim că perchezițiile s-au desfăşurat în municipiul București și județele Ilfov, Ialomița, Argeș și Prahova, fiind vizați zece bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, care în perioada septembrie-decembrie a.c., ar fi comis mai multe furturi de bunuri, transportate cu autotrenuri, pe rutele naționale, prin ruperea sigiliilor și tăierea prelatei vehiculului, precum și furturi din autoturisme, prin metoda înțepării anvelopei.

Din investigații, a reieșit că faptele ar fi fost săvârșite în special în județul Ilfov, dar și în județele Argeș, Ialomița, Vâlcea și Timiș. În urma perchezițiilor au fost găsite sume de bani și obiecte de valoare, posibil provenite din săvârșirea de infracțiuni. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup organizat în vederea comiterii de infracțiuni, furt calificat, tâlhărie calificată și dare de mită. Pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere, urmând ca în cursul zilei de 29 decembrie a.c. să fie prezentați magistrațiolor cu propuneri legale corespunzătoare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.