Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Monica Macovei cere presedintelui sa nu promulge privilegiile pentru politicieni

Monica Macovei cere presedintelui sa nu promulge privilegiile pentru politicieni

DISTRIBUIȚI

141779 – 23122015 ­-  Partidul Monica-Macovei-ep –  M10 – condamnă gestul parlamentarilor de a continua să voteze privilegii pentru polioticieni.

“Singura explicație pentru ceea ce fac este că le e frică”, spune Monica Macovei, membru în conducerea Partidului M10. ”Le e frică de judecata oamenilor, care-i va trimite pe toți acasă la alegerile de anul viitor. Și-atunci, sunt disperați să mai rupă o bucățică pe care să și-o ascundă prin buzunare, la pensie. E o nouă metodă de furt”, susţine Macovei.

Partidul M10 face apel la președintele României să arate că înțelege însemnătatea momentului politic și să nu promulge legea care acordă pensii privilegiate primarilor.

”Acum 26 de ani, dictatorul comunist încerca să liniștească furtuna cu o sută de lei în plus. Aleșii de azi n-au înțeles nimic din acel decembrie însângerat”, spune Macovei.

Partidul M10 susţine abrogarea prevederilor umilitoare şi va acţiona ferm împotriva privilegiilor parlamentarilor în legislatura 2016-2020, în care M10 va asculta, se va ţine de cuvânt şi va reprezenta voința electoratului. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.