Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Pentru că ar bloca Bucureștiul, Primăria Capitalei nu-i lasă pe transportatori să...

Pentru că ar bloca Bucureștiul, Primăria Capitalei nu-i lasă pe transportatori să protesteze joi

DISTRIBUIȚI

141674 – 16122015 – Primarul general Răzvan Sava a respins, miercuri, cererea mai multor federații ale transportatorilor de a protesta în București, Comisia de avizare a adunărilor publice organizată la nivelul Primăriei Capitalei concluzionând că, în forma de organizare propusă, protestul transportatorilor ar bloca Bucureștiul, anunță Primăria Capitalei.

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, Federația Operatorilor Români de Transport, Asociația Patronală a Transportatorilor Europa 2022, Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale, Asociația Națională a Transportatorilor și Taximetriștilor Independenți și Asociația Operatorilor de Transport Rutier A.P.U.L.U.M au cerut aprobare pentru a protesta joi în Piața Victoriei din București.

Organizatorii au anunțat că la manifestația ar participa 10.000 de persoane și 10.000 de autovehicule (din care 1.000 de mare tonaj).

Membrii Comisiei municipale de avizare a adunărilor publice nu au fost de acord cu cererea sindicatelor și asociațiilor patronale ale transportatorilor din cauza numărului mare de autovehicule (10.000) anunțate pentru participare la protest, deoarece ar bloca  Bucureștiului.

În plus, organizatorii protestului nu oferă informații exacte cu privire la numărul participanților, iar ora începerii protestului coincide cu cea la care bucureștenii se deplasează către grădinițe, școli sau serviciu.

Primarul general a discutat marți și miercuri cu reprezentanții Guvernului, cărora le-a solicitat sprijin pentru evitarea unui blocaj în București. –  PROMPT MEDIA

foto:revista22.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.