Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: În București circulă greu atât mașinile, cât și pietonii

București: În București circulă greu atât mașinile, cât și pietonii

DISTRIBUIȚI

 polei141837 – 06012016 – La Primăria Capitalei a avut loc, miercuri dimineaţa, un nou Comandament de iarnă. Primarul general interimar, Răzvan Sava, a anunţat că în Bucureşti se circulă dificil pe 24 de artere din cauza poleiului, iar semafoarele nu funcţionează în şapte intersecţii.

Miercuri este în vigoare, până la orele 22.00, o informare meteorologică de precipitaţii mixte care vor favoriza formarea poleiului în toată ţara.

Nu numai mașinile circulă cu dificultate în Capitală. Pietonii trebuie să circule mai mult pe carosabil întrucât trotuarele sunt acoperite cu zăpadă și gheață în multe zone din oraș, de vină fiind nu numai cei care sunt responsabili angajați de stat, ci și reprezentanții firmelor și asociațiilor de proprietari.

Au fost evaluate acţiunile de deszăpezire de marţi noaptea, după ce firmele au fost amendate fiindcă nu au curăţat drumurile. La comandament s-a stabilit că este prioritară deszăpezirea podurilor, a pantelor, a pasajelor rutiere, a trotuarelor şi a staţiilor RATB. Bucureştenii care nu îşi curăţă trotuarele de zăpadă şi nu îndepărtează ţurţurii de gheaţă sunt ameninţaţi cu amenzi, dar e greu de crezut că se va trece la punerea în practică.

Amenzile pentru firmele de deszăpezire vor continua dacă acestea nu își vor face datoria, potrivit primarului general interimar Răzvan Sava. – PROMPT MEDIA

foto:observatorul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.