Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Senatul nu se grăbește

București: Senatul nu se grăbește

DISTRIBUIȚI

tariceanu-2142122 – 25012016  –  Solicitarea Justiţiei în cazul senatorului Gabriel Oprea ar trebui discutată în timpul sesiunii parlamentare, însă mă voi consulta cu membrii conducerii Senatului referitor la convocarea unei şedinţe a Biroului Permanent, a declarat luni președintele Senatului, Călin Popescu – Tăriceanu.

”Am văzut numai comunicatul de presă. Am să fac o consultare cu colegii mei, membrii Biroului Permanent, să văd dacă au disponibilitatea de timp necesară pentru a convoca Biroul Permanent şi pentru a avea cvorumul de şedinţă şi, după aceea, voi lua hotărârea. Suntem în vacanţă parlamentară. După părerea mea, trebuie, în mod normal, tratată în timpul sesiunii parlamentare o asemenea solicitare, dar voi face şi o consultare cu colegii”.

După cum se știe, DNA a cerut sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deţinut funcţia ministerială.

Infracţiunea de abuz în serviciu constă în folosirea resurselor umane şi materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, în mod nelegal, însoţirea deplasărilor efectuate de ministru cu echipaje ale poliţiei rutiere, potrivit unui comunicat al DNA transmis luni. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.