Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Becali, Copos și Badea, înregistrați de Dragomir

București: Becali, Copos și Badea, înregistrați de Dragomir

DISTRIBUIȚI

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, face o declaratie de presa dupa ce a fost la presedintia LPF142451 – 11022016 –  George Becali, George Copos și Nicolae Badea au fost filmați și înregistrați, pe ascuns, de omul pe care-l credeau prietenul lor. Dumitru Dragomir spune că are mai multe casete cu cei trei grei care reprezentau cele mai importante echipe de fotbal din România.

”Multe filmări le-am dat procurorilor, am copii după ele. Îmi era frică de Becali, Badea, Copos, nu de justiție. Un om fără frică nu poate trăi în societatea noastră”, a afirmat Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Fostul șef al LPF a explicat ce conțin casetele care au ajuns la DNA. ”Am bagat microfoanele si camerele de filmat peste tot in Liga. Pe birouri, pe hol, peste tot. Am totul filmat din ultimii 10 ani. Sunt Adunari Generale. Eu ma feream sa mai propun si sa votez. Deschideam subiectul, iar altii il votau”, a spus Dragomir.

Dragomir este implicat în două dosare penale, cel al dezafilierii clubului Universitatea Craiova și RCS-RDS/Trustul Intact, în care a și fost reținut o zi. –  PROMPT MEDIA

 

foto;paginadepolitica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.