Acasă Nord-Vest Maramures București: Directorul AJOFM Maramureș, în conflict de interese

București: Directorul AJOFM Maramureș, în conflict de interese

DISTRIBUIȚI

 MACOVEI - ANI - ANCHETE142517 – 15022016 –  Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către Mihaela Oana Oșanu, director executiv în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș. Aceasta, perioada exercitării funcției, în calitate de reprezentant al instituției a încheiat la data de 11 octombrie 2010 un acord de parteneriat cu S.C. CLEMON S.R.L., în vederea implementării Proiectului cu titlul ”CLOP-Creștere economică locală prin reorientare profesională”, pe perioada 1 noiembrie 2010 – 30 iunie 2012. Ulterior încheierii acestui acord, soțul persoanei evaluate a fost angajat în cadrul societății comerciale, pe funcția de expert monitorizare în cadrul proiectului, acesta obținând în perioada angajării venituri salariale în sumă de 11.862 lei.

Mai mult, în perioada în care soțul persoanei evaluate a fost angajat în cadrul S.C. CLEMON S.R.L., Oșanu a deținut calitatea de președinte al Comisiei de evaluare a ofertelor depuse la licitația organizată de A.J.O.F.M. Maramureș pentru selecția furnizorului de servicii de informare și consiliere profesională pentru un alt proiect intitulat ”Turism rural-alternativă viabilă de dezvoltare socio-economică în nordul României”. Singurul participant la licitația organizată și câștigător al ofertei depuse a fost S.C. CLEMON S.R.L. (societate comercială care a deținut în cadrul proiectului calitatea de subcontractant) în asociere cu S.C. ETHOS S.R.L.

La 15 februarie 2011, ulterior licitației organizate, A.J.O.F.M Maramureș a încheiat cu S.C. CLEMON S.R.L. & S.C. ETHOS S.R.L. un contract în valoare de 1.240.000 lei (fără TVA) de servicii de informare și consiliere profesională în cadrul Proiectului ”Turism rural-alternativă viabilă de dezvoltare socio-economică în nordul României”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.