Acasă Sud Ialomita Percheziții la polițiști ialomițeni suspectați de corupție

Percheziții la polițiști ialomițeni suspectați de corupție

DISTRIBUIȚI

perchezitii142555– 17022016 –  Două sedii de poliție din județul Ialomița, locuințele a patru polițiști, dar și alte șase adrese au fost percheziționate astăzi de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Ialomiţa, cu sprijinul serviciilor similar din județele Brăila, Constanţa, Galaţi, Giurgiu şi Teleorman.

Ancheta vizează un dosar în care trei polițiști din IPJ Ialomița sunt acuzați că au pretins sume de bani sau bunuri de la mai multe persoane pentru a înlesni activitatea infracțională a șase persoane civile constând în infracțiuni de furt.

Totodată, unul dintre agenți, împreună cu un civil, a intervenit la un alt agent de poliție, în sensul că cel din urmă a primit suma de 3000 de lei cu titlu de mită de la administratorul unei societăți comerciale al cărui angajat a fost surprins în timp ce conducea un autotractor ce nu îndeplinea condițiile prevăzute de lege pentru a circula pe drumurile publice.

De asemenea, același agent de poliție care a primit mită, în calitate de polițist rutier, a pretins și primit bonuri de carburant de la un conducător auto care a tranzitat zona de competență, pentru a nu lua nicio măsură față de abaterile constatate.

Percheziţiile efectuate au fost realizate cu sprijinul structurii centrale a DGA, SRI şi IJJ Ialomiţa. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.