Acasă Uncategorized Vaslui: Cisternă ”alimentată” cu tutun

Vaslui: Cisternă ”alimentată” cu tutun

DISTRIBUIȚI

tigari142467 – 11022016 –  Echipele comune de control formate din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali din P.T.F. Albiţa, au descoperit peste 14.000 ţigarete din Rep. Moldova, pe care cinci cetăţeni încercau să le introducă ilegal în ţară. Evenimentul a avut loc ieri, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 27 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion şi o cisternă, ambele înmatriculate peste Prut.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculelor şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse în pereţii cabinei şi în tubulatura de transport a furtunurilor folosite la alimentarea cisternei, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 13.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Faţă de cele constatate, şoferul autocamionului a declarat că achiziţionat ţigările din R. Moldova, în vederea obţinerii unui profit din revânzarea lor pe teritoriul României. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 3.250 lei, sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 8.000 lei şi indisponibilizarea ansamblului de vehicule până la plata amenzii. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.