Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea dă o palmă PSD București: Nu îl scapă pe Rizea

București: Dragnea dă o palmă PSD București: Nu îl scapă pe Rizea

DISTRIBUIȚI

dragnea142851 – 03032016 – Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat joi o palmă conducerii PSD București, cea care a girat în continuare candidatura lui Cristian Rizea pentru funcția de primar al Sectorului 5, deși acesta fusese suspendat din funcție pentru șase luni. Liviu Dragnea a declara că a aflat ”cu regret” de cererea DNA de reținere și arestare preventivă a deputatului Cristian Rizea și că deputații PSD nu vor împiedica in niciun fel justitia.

”Nu mai facem sedință pentru a lua o decizie. Am aflat cu regret, dar PSD nu își schimbă atitudinea politică în acest tip de probleme pe care le regretăm, dar până la urmă justiția nu trebuie să fie împiedicată în niciun fel”, a declarat Dragnea la Parlament.

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor are termen până luni, 7 martie, să facă raport la solicitarea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Cristian Rizea.

Solicitarea de reţinere şi arestare se fundamentează pe acuzatiile de trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată și influenţarea declaraţiilor.

București: Secretarul general al Camerei Deputaților, Nicolae Mircovici, a prezentat luni calendarul în cazul lui Cristian Rizea. Deputatul PSD este acum la mâna colegilor din parlament, iar mai departe, este foarte probabil că se va ajunge la un vot în plen. ”La cerere, au fost anexate un număr de opt volume cu un număr total de pagini de 2.474. Astăzi va fi sesizată Comisia Juridică. Luni, la prânz, trebuie să prezinte raportul, iar în funcție de acest lucru, se va stabili calendarul evenimentelor următoare”, a spus Mircovici. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.