Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov CNADNR știe ce conține planul de mobilitate pentru Regiunea București-Ilfov?

CNADNR știe ce conține planul de mobilitate pentru Regiunea București-Ilfov?

DISTRIBUIȚI

pasarele pietonale143043 – 14032016 – Având în vedere traficul intens de pe DN 1, dar și necesitatea realizării unor pasarele pietonale noi care să ofere o siguranță riveranilor din zonă, CNADNR SA a inițiat un proiect de realizare al acestora, anunță CNADNR. Astfel, compania a pregătit documentația pentru contractarea serviciilor de proiectare în faza de Studiu de Fezabilitate pentru proiectul „Pasarele pietonale pe DN 1 km 19+810 în localitatea Corbeanca, în localitatea Săftica la km 22+275 și la km 28+700 în localitatea Tâncăbești”.

În funcție de valoarea estimată a execuției, vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici, urmând ca la rectificarea bugetară din acest an să fie alocate și fondurile pentru executarea propriu-zisă a pasarelelor, care ar trebui terminate până la sfârșitul acestui an.

De remarcat că în planul de mobilitate pentru Regiunea București-Ilfov, Consiliul Județean Ilfov atrage atenția asupra a două puncte negre pentru traficul rutier sin județ – Afumați și Bragadiru, unde statisticile Poliției Rutiere indică un număr îngrijorător de mare de accidente rutierea soldate cu victime umane, propunând identificarea unor soluții de eliminare a riscului crescut de accidente. – PROMPT MEDIA

foto:cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.