Acasă Politic Fosta soție a lui Liviu Dragnea, urmărită penal de DNA

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, urmărită penal de DNA

DISTRIBUIȚI

dna143265 – 24032016 – Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, este urmărită penal de DNA alături de alte persoane, pentru că în perioada în care a coordonat Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman a acceptat plăți salariale pentru patru persoane care figurau ca salariați ai instituției deși nu mergeu la serviciu și nici nu prestau activități pentru instituție.

”În perioada iulie 2006 – 2013, inculpatele Alesu Floarea și Dumitru Jenica, în calitățile menționate mai sus, cu încălcarea atribuțiilor de serviciu, au dispus în mod ilegal menținerea în funcții și implicit plata drepturilor salariale pentru un număr de patru angajați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Aceasta, în condițiile în care cunoșteau faptul că, deși cei patru au figurat în mod scriptic ca angajați în cadrul instituției respective, ei nu s-au prezentat efectiv la serviciu și nu au prestat vreo activitate”, se arată într-un comunicat al DNA.

În plus, pentru a justifica salarizarea activității a două dintre persoanele respective, în 2014, au fost falsificate diferite înscrisuri (pontaje lunare, state de plată, condici de prezență, fișe de prezență colective, rapoarte de activitate, rapoarte de evaluare, precum și alte documente justificative). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.