Acasă Centru Mures Mureș: Evaziune fiscală din fonduri europene

Mureș: Evaziune fiscală din fonduri europene

DISTRIBUIȚI

dna142807 – 02032016 – Procurori din cadrul DNA Târgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, de evaziune fiscală și spălarea banilor comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014 – 2016.

În cursul zilei de 2 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 31 locații, situate în județele Mureș, Cluj, Harghita și Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.

Instituţia publică vizată este, potrivit unor surse judiciare, Centrul Regional Braşov al Direcţiei Generale de Pescuit. Prejudiciul în dosar s-ar ridica la suma de cinci milioane de lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.