Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti S-a votat bugetul Capitalei. Cea mai mare grijă a primarului – salariile

S-a votat bugetul Capitalei. Cea mai mare grijă a primarului – salariile

DISTRIBUIȚI

sedinta primaria capitalei142791 – 01032016 –  Veniturile estimate pentru anul 2016 de Primăria Capitalei se ridică la 4,1 miliarde lei, potrivit bugetuui aprobat luni de Consiliul General al Municipiului București. Cei mai mulți bani vor ajunge la RATB, RADET și utilități (cheltuielile curente ale primăriei și investiții), precum și la Transporturi, care vor ”înghiți” mai mult de jumătate din banii Capitalei.

Restul sumei va fi alocată pentru spitale, străzi, investiții municipale, asistență socială, educație, sport, cultură. O sumă importantă va fi alocată pentru lucrări la stația de epurare Glina și bazinul de retenție București-Măgurele.

”Mă bucur că bugetul Capitalei a fost aprobat! Consilierii generali au dat dovadă de maturitate, pentru că, dacă nu se vota la timp acest buget, investițiile în derulare și cele pe care Municipalitatea urmează să le demareze ar fi fost compromise, nu ar fi fost bani de salarii, practic, Bucurestiul ar fi fost blocat” a declarat primarul general, Răzvan Sava. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.