Acasă Uncategorized Vâlcea: Din nou percheziții la CJ Vâlcea

Vâlcea: Din nou percheziții la CJ Vâlcea

DISTRIBUIȚI

perchezitii143366 – 30032016 – Procurorii DNA au descins din nou la Consiliul Judeţean Vâlcea și la alte locații din Capitală. De această dată, vizat ar fi directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Vâlcea, Florea Mierluş. Se pare că anchetatorii sunt interesaţi de anumite licitaţii de drumuri din judeţul Vâlcea. Percheziţiile vizează şi locuinţele lui Mierluş din municipiu, casa din Goranu şi apartamentul din oraş, scrie voceavalcii.ro.

            Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de o lună, după ce procurorii DNA au efectuat percheziţii într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajaţi ai instituţiei, inclusiv preşedintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriţi penal în acest caz.

            ”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 – 2014. În cursul zilei de 30 martie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

            Vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că perchezițiile DNA vizează mai multe compartimente din cadrul instituției și că au la bază anumite ”sesizări și reclamații”. ”Da, există percheziții la această oră ale serviciului teritorial DNA Pitești, care vizează mai multe compartimente din cadrul CJ. Se adună documente. Este o procedură legală, mai multe informații nu am nici eu (…)”, a precizat Bulacu miercuri dimineața. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.