Acasă Centru Brasov Brașov: Cocoș, condamnat

Brașov: Cocoș, condamnat

DISTRIBUIȚI

 liviu-cocos143955 – 28042016 – Primarul oraşului Predeal, Liviu Cocoş, a fost condamnat miercuri, de Judecătoria Braşov, la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Sentinţa poate fi contestată la instanţa superioară. ”Interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, exercitarea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţiile elective publice precum şi exercitarea dreptului de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat. Suspendă condiţionat executarea pedepsei pe o durată de trei ani reprezentând termen de încercar”, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Braşov, judecătoarea Anda Sânpetru. Sentinţa în acest proces, care a început în ianuarie 2014, nu este definitivă. Aceeaşi pedeapsă au primit alţi nouă consilieri locali din Predeal din perioada 2008-2012.

Primarul Cocoş a declarant, la rândul său, că sentinţa Judecătoriei Braşov se referă la perioada 2008 -2012 când a fost consilier local la Predeal. ”Este vorba despre perioada în care eu am fost consilier local, când Consiliul Local a aprobat repartizarea unor locuinţele ANL la Predeal. Deocamdată, sentinţa dată de Judecătoria Braşov nu este definitive”.

Cocoş, așa cum ne-am obișnuit cu primarii certați cu legea, şi-a depus dosarul pentru o nouă candidatură. – PROMPT MEDIA

foto:newsbv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.