Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Suspendatul Vanghelie și afacerile sale interesante

București: Suspendatul Vanghelie și afacerile sale interesante

DISTRIBUIȚI

143838 – 22042016 –  vanghelie 2, fost primar al Sectorului 5 și candidat la un nou mandat în pofida problemelor penale, a fost asociat în mai multe firme, înainte de a deveni primar. Sediul acestor firme a fost într-o magherniță din Ferentari. În magherniță locuiau persoane asociate cu traficanți de droguri.

În primul mandat de primar al Sectorului 5, între 2000 și 2004, înainte să apară legislația integrității aleșilor, Marian Vanghelie și prima sa soție au fost acționari în trei firme care își aveau sediul pe strada Aleea Livezilor din sectorul păstorit până acum doi ani de fostul edil PSD. Familia Arsene, care avea domiciliul în acest apartament, deținea zeci de firme cu datorii și era asociată cu o traficantă de cocaină.

De precizat faptul că Vanghelie, chiar dacă ar câștiga din nou funcția de primar, el va fi suspendat imediat din funcție din cauza problemelor penale (situație în care se află și acum), iar Sectorul 5 va fi condus de un primar interimar până la organizarea unor noi alegeri. – sursa: Puterea.ro.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.