Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Timbrul național sărbătorește oficial împlinirea a 150 de ani de la...

București: Timbrul național sărbătorește oficial împlinirea a 150 de ani de la înființarea Academiei Române

DISTRIBUIȚI

Academia Romana, 150 de ani_Romanian Academy, 150 years143453 – 04042016 – În contextul aniversării unui secol și jumătate de existență a celui mai înalt for de reflecție și creație intelectuală, literară și artistică a poporului român – Academia Română­ – Romfilatelia dedică prestigioasei instituții un proiect filatelic special.

            Emisiunea de mărci poștale Academia Română, 150 de ani va fi lansată într-un cadru oficial,  luni, 4 aprilie a.c., ora 17:00, la Ateneul Român, evenimentul făcând parte din ceremonia festivă care sărbătorește cea mai de seamă instituţie de cultură, istorie şi ştiinţă a României.

            Sesiunea solemnă va reuni invitați de onoare, lansarea emisiunii aniversare având loc după concertul extraordinar susținut de Filarmonica ”George Enescu”. Festivitatea va continua cu vernisarea expoziției „Un secol și jumătate de viață academică în România”, desfășurată în foaierul Academiei Române, și se va încheia cu o recepție.

            Iubitorii de timbre și publicul general vor putea achiziționa începând de luni, 4 aprilie a.c., elementele filatelice ale emisiunii Academia Română, 150 de ani – timbrul aniversar, colița dantelată și plicul prima zi – de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Un timbru înnobilează prin sine comunicarea; împărtășește emoții, comprimă distanțe și crează legături; adună pe suprafața sa miniaturală povești „uriașe” despre valori umane și materiale, pecare le include cu succes în moștenirea românească; Un timbru se transformă în timp și își redefinește rolul în funcție de actualitatea societății: de la susținător al cauzelor nobile și prieten al personalităților românești de valoare la mesager de prim rang al celor mai importante evenimente sau, pur și simplu, veritabil ambasador al țării și poporului român. Nu uita să cauți și să descoperi emoția unei lumi adunate pe timbrele românești! – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.