Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tot mai multe direcții și directori la Primăria Capitalei

București: Tot mai multe direcții și directori la Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

Primarul general al Capitalei are propriul primaria capitalei – 143440 – 01042016 – Hotărârea care vizează înfiinţarea Corpului de control al primarului general al Capitalei, la nivel de direcţie, a fost adoptată, joi, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. De asemenea, a fost votată o altă hotărâre care vizează înfiinţarea în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă a Municipiului Bucureşti, dar şi al Administraţiei Străzilor a câte unui post de director general adjunct.

            Consilierul Lucian Iliescu a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a celor două proiecte de hotărâre, propunere care nu a întrunit însă votul majorităţii. De asemenea, el a atras atenţia asupra faptului că reprezentanţi ai sindicatului angajaţilor din PMB nu au fost primiţi în sală, dar preşedintele de şedinţă, Dinu Maria Mirela, a replicat că solicitarea în vederea participării la şedinţa CGMB trebuia formulată cu cel puţin trei zile înainte.

            ”Ceea ce se întâmplă la această şedinţă a Consiliului General este un lucru fără precedent în istoria CGMB din ultimii 20 de ani: ca un primar general, împreună cu o echipă de consilieri generali să propună desfiinţarea, înfiinţarea, adăugarea de poziţii noi în organigrama CGMB. Toate funcţiile de director general adjunct la Direcţia de stare civilă, la Lacuri, Parcuri şi Agrement şi la Direcţia de poliţie locală sunt funcţii date cu dedicaţie politică. Nu mi se pare normal ca la Administraţia străzilor, din 452 de posturi, 35 să fie de conducere. Nu mi se pare normal să vă faceţi un aparat propriu al Corpului de control, atât timp cât acest corp de control există”, a spus el.

            Primarul general interimar Răzvan Sava a replicat că aceste declaraţii reprezintă ”exerciţii de campanie electorală” şi i-a recomandat consilierului să se implice mai mult în ceea ce priveşte proiectele de pe ordinea de zi, pentru a le înţelege, reproşându-i că nu stă până la finalul şedinţelor CGMB. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.