Acasă Centru Brasov Cesko-rumunska diskoteka la Timisoara si Brasov

Cesko-rumunska diskoteka la Timisoara si Brasov

DISTRIBUIȚI

Cesko-rumunska diskoteka143802 – 20042016 – Discoteca va mixa muzica romaneasca si cehoslovaca din anii ’60 – ’90. La provocarea Centrului Ceh, Discoteca va alatura, timp de doua nopti, ritmurile romanesti dintre anii ’60 – ’90 cu cele cehoslovace din aceeasi perioada. Vinyl dj set-ul va avea loc pe 22 aprilie, de la orele 21.00, la Aethernativ, Timisoara, si pe 23 aprilie, de la orele 22.00, la Jar, Brasov. Evenimentul de la Timisoara are loc in cadrul Cafekultour – saptamana cafenelelor.

Discoteca este un colectiv de arheologie sonica al carui scop este acela de a aduce la suprafata artefacte ale muzicii pop fabricate in Romania, cu focus pe perioada anilor ’60 – 90. Grupul reconecteaza cluburile de astazi cu o istorie muzicala fascinanta si recompune contextele in care sound-urile RomPop au interactionat cu publicul, prin intermediul recitalurilor unor staruri locale ale epocilor respective. Desi a mai avut dj set-uri in tara, Discoteca se va afla pentru prima data la Timisoara si Brasov.

Publicul va dansa pe muzica artisilor romani Mirabela Dauer, Angela Similea, Cornel Fugaru, Formatia Romanticii, Silvia Dumitrescu, Stela Enache, Adrian Enescu, Marius Teicu, Ion Cristinoiu, si ai artistilor cehi Helena VondraCkova, Pavel & Petr Orm, Karel Gott, Michal David, Marie Rottrova, Heidi Janku, Olympic, Discobolos, Kamelie, Eva Hurychova, Lucie Bíla, Jiri Korn si altii. – PROMPT MEDIA

foto:czech-it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.