Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Dezinteres față de muncă

Ilfov: Dezinteres față de muncă

DISTRIBUIȚI

SIGLE_ajofm ilfov143703 – 15042016 – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a organizat joi, 14 aprilie 2016, începând cu orele 9.00, în incinta Colegiului Economic Viilor din Bucureşti, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La acest eveniment au fost invitaţi să participe 305 angajatori, dintre aceştia în ziua Bursei prezentându-se un 46, oferind 590 de locuri de muncă, iar numarul persoanelor participante a fost de 458, din care 97 de persoane au fost selectate în vederea încadrării. Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din județul Ilfov oferă locuri de munca sunt vânzător, agent de securitate, zidar, ofițer bancar, mecanic auto, tâmplar, specialist achiziții,  manager, gestionar depozit, casier,  director general societate comercială, inginer, lucrător comercial, casier, electrician, șofer, manipulant mărfuri, paznic, florar decorator, etc.

Totodată, a fost organizat un punct de informare şi consiliere profesională, precum şi un punct de informare cu privire la posibilităţile de reconversie profesională.

Participanţii au avut astfel posibilitatea de a identifica mai uşor locul de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau cursul de calificare / recalificare / specializare / perfecţionare dorit.

 Prin intermediul consilierului EURES au fost prezentate ofertele angajatorilor din Spaţiul Economic European (281  posturi vacante)

          În cadrul Bursei locurilor de muncă a fost  amenajat un atelier   pentru tehnici de cautare loc de munca (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intentie, prezentarea la un interviu) participând un număr de 15 de persoane.

            La acest eveniment important au participat  membrii Consiliului Consultativ A.J.O.F.M. Ilfov și Agenția Naționala Impotriva Traficului de Persoane reprezentată prin domnul Comisar  Șef de Poliție Brăgaru Petre. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.