Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Peste 1.100 de locuri de muncă în Ilfov

Ilfov: Peste 1.100 de locuri de muncă în Ilfov

DISTRIBUIȚI

 lenesi143553 – 07042016 – Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 7 aprilie curent, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt înregistrate 1.129 locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 267 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 315 pentru studii medii, 276 pentru muncitori calificaţi şi 271 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt programator, redactor, reprezentant comercial, patiser, inginer economist, manager general, casier, sudor.

Majoritatea ilfovenilor care au studii superioare sau medii nu sunt interesati insa sa lucreze în judetul lor, preferand Bucurestiul datorita lefurilor mai mari si oportunitatilor mai largi de angajare. Muncitorii necalificati nu sunt interesati nici ei de ceea ce le ofera angajatorii locali, prin AJOFM, preferand sa munceasca cu ziua sau sa stea sa astepte ajutorul social. Desi nu au niciun fel de calificare, acestia au pretentii destul de mari in ceea ce priveste salariazarea. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.