Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ludovic Orban contest controlul judiciar

Ludovic Orban contest controlul judiciar

DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban 143742 – 18042016 – Ludovic Orban a contestat controlul judiciar impus de DNA, considerând că măsura nu este necesară în cazul său. La ieșirea de la DNA, Orban a anunțat că deși s-a retras din funcțiile politice deținute, nu se retrage din viața politică.

Am respectat legea, am respectat procedurile, am fost mereu la dispoziția organelor de cercetare penală. Nu cred că este o măsura care să fie necesară. Nu am de gând să părăsesc țara. Nu am de gând să fac nimic care era prevăzut în restricțiile din controlul judiciar. Este o restrângere a unor drepturi care, după părerea mea, nu este necesară în cazul meu”, a spus Ludovic Orban.

Luni dimineață, Ludovic Orban a mers la DNA, unde a dat declarații în dosarul în care este acuzat de folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

Anchetatorii susțin că la data de 1 martie 2016, Ludovic Orban, prim–vicepreşedinte PNL, a cerut unui om de afaceri să susțină cu 50.000 de euro campania sa electorală pentru funcția de primar general al Capitalei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.