Acasă Nord-Est Neamt Neamț: Datoriile președintelui PSD Neamț lasă o asociație de proprietari fără apă

Neamț: Datoriile președintelui PSD Neamț lasă o asociație de proprietari fără apă

DISTRIBUIȚI

arsene-datorii-asociatie143842 – 22042016 – ApaServ notifică în vederea debranșării asociația de proprietari unde figurează președintele PSD Neamț, Ionel Arsene. Mai mult,  parlamentarul are cea mai mare datorie conform listei de plată a asociației de proprietari afișată la avizierul blocului.

Conform notificării postată la 21 aprilie pe site-ul Apa Serv, Asociația de Propietari B PRIM blocul M1 scările A – D, din orașul Târgu Neamț, este atenționată începând cu data de 12 aprilie 2016, în vederea debranșării pentru o datorie de 64.148 lei. Pe lista de plată a asociației de proprietari afișată la avizier, la blocul M1, scara A, ap. 5,  figurează și președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, având o datorie de peste 5.400 de lei, fiind în capul listei datornicilor, scriu gazetarii de la Stiri-neamt.ro.

Chiar dacă la apartamentul respectiv nu locuiește în prezent nicio persoană, datoria proprietarului este de a plăti chletuielile de întreținere pentru perioada cât a locuit acolo, iar acum pe cele pentru părțile comune. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.