Acasă Politic Norvegia: Din nou suntem cei mai tari la haltere

Norvegia: Din nou suntem cei mai tari la haltere

DISTRIBUIȚI

 – 143613 – 12042016 – Sportiva româncă Cristina Iovu a câștigat două medalii de aur, la total și aruncat, și una de bronz, la smuls, luni, la categoria 53 kg, în a doua zi a Campionatelor Europene de haltere de la Forde (Norvegia). Federația Română de Haltere anunță că Iovu s-a impus cu rezultatul de 210 kg la total, fiind urmată de Iulia Paratova (Ucraina), 202 kg, clasată a doua, bronzul revenind Rebekăi Koha (Letonia), 198 kg.

Cristina IovuLa aruncat, Cristina Iovu a ocupat detașat primul loc cu 120 kg, argintul revenind turcoaicei Sema Acarturk, 109 kg, iar bronzul, letonei Rebeka Koha, 108 kg. La smuls, Cristina Iovu a obținut bronzul, cu 90 kg. Aurul a fost câștigat de ucraineanca Iulia Paratova, 94 kg, iar argintul a intrat în posesia Rebekăi Koha, 90 kg.

Sportivii români au cucerit până acum șase medalii, trei de aur și trei de bronz, la Campionatele Europene de la Forde.

Pe lângă medaliile obținute luni de Cristiana Iovu, duminică Monica Suneta Csengeri a cucerit aurul la stilul smuls în cadrul categoriei 48 kg și bronzul la total. Tot duminică, la masculin, în limitele categoriei 56 kg, Ilie Constantin Ciotoiu a obținut medalia de bronz la total. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.