Acasă Social Timiș: Agitație la granița cu Serbia

Timiș: Agitație la granița cu Serbia

DISTRIBUIȚI

migranti143559 – 07042016 – În noaptea de miercuri spre joi, Poliția de Frontieră Timiș, cu ajutorul sistemului de supraveghere a graniței, a observat agitație la granița cu Serbia. În zona sectorului Cruceni au fost observate mai multe persoane care intrau în țară peste fâșie. Mai multe echipe au fost trimise pe teren pentru reținerea suspecților. Migranții au fost prinși pe malul râului Timiș, în timp ce încercau să-și piardă urma, potrivit pressalert.ro.

Polițiștii au reținut opt persoane din Sri Lanka, Siria și Irak, printre care o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat în vârstă de 65 de ani. Migranții erau însoțiți de o călăuză din Serbia. Toți cei nouă au fost reținuți pentru cercetări. Migranții au fost predați Inspectoratului General pentru Imigrări, care va stabili ce se va întâmpla cu aceștia. Cetățeanul sârb a fost reținut fiind acuzat de trafic de migranți și va fi dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Potrivit sursei citate, cei opt migranți au declarat că vroiau să ajungă în Germania. Urmează să se demareze procedurile legale pentru a se stabili dacă rămân în România sau vor fi trimiși înapoi în Serbia. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.