Acasă Politic Argentina: Monica Macovei, invitată de Universitatea Stanford din SUA

Argentina: Monica Macovei, invitată de Universitatea Stanford din SUA

DISTRIBUIȚI

 monica macovei144418 – 30052016 – Europarlamentarul Monica Macovei susține luni, 30 mai 2016, o prelegere la conferința privind Combaterea corupției în societățile democratice, organizată de Universitatea Stanford din SUA în Buenos Aires, Argentina.

 Discursul Monicăi Macovei va deschide conferința specială pe tema combaterii corupției în societățile democratice, care este prezidată de membri ai facultăților Stanford, organizată în parteneriat cu Biroul Anticorupție din Argentina.

Conferința din Buenos Aires are loc în contextul alegerii recente a unui nou guvern în Argentina, care și-a propus un program amplu de reforme pentru combaterea corupției, un fenomen devenit endemic, iar Universitatea Stanford sprijină lupta anticorupție în Argentina. Scopul conferinței este ca atât Monica Macovei, cât și ceilalti invitați să ofere și să explice oficialilor Guvernului argentinian măsuri și sfaturi privind legile necesare și organizarea instituțiilor anticorupție pentru combaterea cu rezultate concrete a corupției. Un alt scop este lansarea unei rețele de lideri la nivel mondial, care să contribuie activ la susținerea democrației și a statului de drept. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.