Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Băsescu îl sfătuiește pe Iohannis

București: Băsescu îl sfătuiește pe Iohannis

DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu144419 – 30052016 – Preşedintele PMP, Traian Băsescu consideră că şeful statului, Klaus Iohannis, trebuia să dea o replică la afirmaţiile lui Vladimir Putin ca ”de la preşedinte la preşedinte”, având în vedere că liderul Federaţiei Ruse a ameninţat direct România, dar printr-o ”minciună”.

”Să explicăm puţin care a fost declaraţia lui Vladimir Putin şi în ce context. Vladimir Putin, vineri, se afla la Atena împreună cu premierul Greciei şi, într-o declaraţie de presă, ameninţă România în mod direct, cu perspectivă şi pentru Polonia, pentru că am instalat pe teritoriul ţării noastre elementele scutului antirachetă. Iar Polonia, pentru viitor, pentru că la ei abia a început construcţia. Sigur că ar fi fost necesară o reacţie imediată, având în vedere că, de data asta, nu mai vorbea vreun trepăduş, ci însuşi”preşedintele Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse. Era necesară o reacţie de la preşedinte la preşedinte”, a declarat fostul preşedinte al României, duminică, la România Tv.

Băsescu a explicat că o astfel de poziţie din partea lui Iohannis era necesară pentru că ”în lipsa unei reacţii, mesajul lui Putin s-a dus direct către populaţia noastră”.

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat vineri România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse, deoarece găzduiesc elemente ale scutului antirachetă american pe care Moscova îl consideră o ameninţare. –  PROMPT MEDIA

foto:jurnalistii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.