Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cuplul Firea – Pandele râde de adversarii politici

București: Cuplul Firea – Pandele râde de adversarii politici

DISTRIBUIȚI

 foto Click144101 – 10052016 –  Florentin Costel Pandele, primarul oraşului Voluntari, a fost exclus din PSD printr-o decizie semnată de soţia sa, Gabriela Firea, social-democrații luându-i astfel peste picior pe adversarii lor din campania electorală. ”Având în vedere că am decis să candidez independent la Primăria oraşului Voluntari, hotărârea de a fi exclus din PSD mi se pare statutară, firească. Nu pot să spun că mă avantajează statutul de candidat independent, pentru că pornesc de la zero, nu mai beneficiez de scorul partidului la nivel naţional. Deşi cu strângere de inimă, am luat această decizie pentru a nu-i face rău soţiei mele, care este candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, dar şi pentru a nu fi acuzat că mă folosesc de procentele partidului în care soţia mea are o funcţie importantă. Am candidat de trei ori ca membru PSD la Primăria Voluntari şi am reuşit să transform, împreună cu echipa mea, o comună într-un oraş. Acum suntem pe cont propriu, în faţa cetăţenilor. Rămân un om ataşat valorilor de stânga, provin dintr-o familie modestă, de oameni muncitori, înţeleg greutăţile oamenilor. Care e cea mai mare realizare a ultimilor ani?  Faptul că am construit un spital, când alţii închideau spitale, şi că înălţăm o Catedrală care va dăinui peste veacuri”, a declarat Pandele, citat de stiripesurse.ro.

Pentru ca la un moment dat era singur in competitia electorala, candidatilor PNL si PMP fiindu-le respinse candidaturile in prima faza, Pandele a decis sa ramana independent si sa-l scoata in fata, ca adversar pe hartie din partea PSD, pe finul George Robert Frunza, de 25 de ani, angajat al primariei. Numai ca, in cele din urma, judecatorii din Buftea i-au acceptat candidatura si liberalului Florin Secara.

Acum, Pandele, chiar daca are prima sansa la alegerile din 5 iunie, se vede nevoit sa spuna oamenilor din Voluntari sa voteze PSD pentru lista de consilieri judeteni pentru ca social-democratii sa ia cat mai multe voturi in perspectiva alegerii presedintelui consiliului judetean, aici avand sansa a doua. – foto: click.ro si vedeteblog.ro.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.