Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: E la modă în PSD: Ponta, trimis în judecată, va fi...

București: E la modă în PSD: Ponta, trimis în judecată, va fi cel de-al treilea om în stat

DISTRIBUIȚI

 ponta-dragnea143985 – 03052016 –  După ce l-a înlăturat de la putere pe Victor Ponta, Liviu Dragnea îl susține acum pe acesta pentru șefia Camerei Deputaților. Dragnea a declarat că va discuta în această săptămână cu Ponta.

”Eu, sufleteşte şi pragmatic, mi-aş dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor şi să mergem împreună în campania electorală, cum am fost atâţia ani de zile. O să mă văd cu Victor şi o să discutăm. Este vorba de o discuţie largă, pe care o vom avea pentru a maximiza şansele la locale şi parlamentare”, a declarat Dragnea. O decizie privind eventuala susţine a lui Victor Ponta ar urma să fie luată în cadrul Biroului Permanent Naţional al PSD.

După cum se știe, Victor Ponta a fost trimis în judecată anul trecut pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ”’Ponta Victor-Viorel”’.

În dosar mai sunt trimiși în judecată senatorul Dan Șova, sub control judiciar, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați ”’Șova și Asociații’”, Laurențiu Ciurel, la data faptelor având calitatea de director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, și Octavian Laurențiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

Procurorii susțin că, în perioada octombrie 2007 – decembrie 2008, Victor Ponta, prin cabinet individual de avocat, a obținut de la SCA ”Șova și Asociații” suma de peste 181.000 lei, pentru presupuse activități efectuate în conlucrare, dar care, în realitate, nu s-au efectuat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.